Bestuur

Het bestuur van Algemeen Belang Wilp-Achterhoek bestaat momenteel uit 4 bestuursleden.
 
Voorzitter: Gerrit-Jan Oolman
Gerrit-Jan is sinds oktober 2008 betrokken bij ABWA en is sinds 2009 de voorzitter van de vereniging. Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met de ontwikkelingen op het Attero terrein en de woningbouw. In het dagelijks leven is Gerrit-Jan melkveehouder op zijn bedrijf aan de Oolmansweg. 

Secretaris: Leonie Oosterwegel
Leonie is sinds dit jaar onze secretaris. In het dagelijks leven is Leonie werkzaam als secretaresse bij Motrac.
 
 
Penningmeester: Frank Holtkuile
Frank zit sinds april 2012 in het ABWA bestuur en houdt zich bezig met de financiën van onze vereniging. Dankzij hem staat ABWA er financiëel gezien gezond voor en worden zaken als de contributie afgehandeld. Daarnaast is Frank bezig met het verkeer in Wilp-Achterhoek en is de man achter onze nieuwsbrief. In het dagelijks leven is Frank werkzaam bij beddenfabrikant Auping in Deventer.

Lid: Hans de Haan
Hans zit sinds april 2011 in het bestuur van ABWA. Hans houdt zich voornamelijk bezig met de thema's woningbouw, geluid en de uitbreiding van de A1. Hans is zelfstandig ondernemer voor zijn bedrijf Ketensief. Hij houdt zich bezig met strategische vraagstukken in de agrofood business en is consultant op het gebied van nieuwe businessmodellen. www.ketensief.nl
 
Nieuwe leden
Op dit moment bestaat het bestuur uit 4 personen en zijn er 2 dames die als aspirant bestuurslid met onze vergaderingen meedraaien. Dit is al een onderbezetting en per april 2018 treden er een aantal bestuursleden af. Daarom zijn we hard op zoek naar nieuwe bestuurs- en commissieleden. Heb je interesse in één of meerdere onderwerpen waar we ons mee bezig houden, dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met onze voorzitter via info@abwa.nl of via 06-27527787. Het is mogelijk om een keer mee te vergaderen met het bestuur of één van de commissies om te kijken of je het leuk vind. 
Comments