Bestuur

Het bestuur van Algemeen Belang Wilp-Achterhoek bestaat momenteel uit 4 bestuursleden.

Voorzitter: Huub Wildenbeest

In 2018 en 2019 bestuurslid van ABWA geweest en sinds de jaarvergadering van 2020 voorzitter geworden. Huub woont met Saskia aan de Blankenhuisweg 4 en is werkzaam in de vleesindustrie.

Secretaris: Renate Jansen

In het bestuur sinds 2018. Renate is woonachtig aan de Vundelaarsweg 4. Ze werkt bij de Rabobank in Utrecht als risicomanager Particulieren. Renate neemt in het ABWA-bestuur de rol van secretaris op zich.

Penningmeester: Janina Busscher

Janina is in 2018 formeel nieuw toegetreden tot het bestuur, maar draaide achter de schermen al bijna een jaar “op proef” mee. Janina woont met Jurgen en hun dochter Lotus en zoon Lucas aan de Zwarte Kolkstraat 92. Ze heeft een achtergrond in de grafimedia en is uw penningmeester.

Bestuurslid: Eric Krukkert

Sinds de jaarvergadering van 2020 bestuurslid van ABWA. Eric woont met zijn vrouw Dinette en volwassen kinderen aan de Hildestraat 17. Zijn achtergrond is financieel economisch risicomanagement.

Nieuwe bestuursleden

Op dit moment bestaat het bestuur uit 4 personen. Nieuwe bestuurs- en commissieleden zijn altijd welkom om ons te ondersteunen. Heb je interesse in één of meerdere onderwerpen waar we ons mee bezig houden, dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met onze secretaris via info@abwa.nl of via 06-15107760. Het is mogelijk om een keer mee te vergaderen met het bestuur of één van de commissies om te kijken of je het leuk vindt.