Bestuur

Het bestuur van Algemeen Belang Wilp-Achterhoek bestaat momenteel uit 4 bestuursleden.

Voorzitter: Hans de Haan

Sinds 2011 bestuurslid van ABWA, en sinds de jaarvergadering van 2018 voorzitter. Woont met Chantal en hun 3 kinderen aan de Zwarte Kolkstraat 49. In het dagelijks leven zelfstandig consultant in agrifood ketens in zijn eigen bedrijf Ketensief en o.a. lid van de Ledenraad van Rabobank Apeldoorn en Omgeving.


Secretaris: Renate Jansen

Nieuw in het bestuur sinds 2018. Renate is woonachtig aan de Vundelaarsweg 4. Ze werkt bij de Rabobank in Apeldoorn als risicomanager Particulieren. Renate neemt in het ABWA-bestuur de rol van secretaris op zich.


Penningmeester: Janina Busscher

Ook Janina is in 2018 formeel nieuw toegetreden tot het bestuur, maar draaide achter de schermen al even “op proef” mee. Janina woont met Jurgen en hun dochtertje Lotus aan de Zwarte Kolkstraat 92. Ze heeft een achtergrond in de grafimedia en is uw nieuwe penningmeester.


Bestuurslid: Huub Wildenbeest

Huub heeft zich sinds 2017 al stevig voor ABWA ingespannen als lid van de Commissie A1, maar is sinds 2018 formeel bestuurder van de vereniging geworden. Hij woont met Saskia aan de Blankenhuisweg 4, waar ze ingrediënten voor de vleesindustrie ontwikkelen in hun bedrijf WMT Meat Technology.


Nieuwe bestuursleden

Op dit moment bestaat het bestuur uit 4 personen. Nieuwe bestuurs- en commissieleden zijn altijd welkom om ons te ondersteunen. Heb je interesse in één of meerdere onderwerpen waar we ons mee bezig houden, dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met onze voorzitter via info@abwa.nl of via 06-11041591. Het is mogelijk om een keer mee te vergaderen met het bestuur of één van de commissies om te kijken of je het leuk vind.