Nieuws

Gebiedsproces A1 zone

De discussie met Rijkswaterstaat is in een volgende fase terechtgekomen. Ze spreken ambities uit inzake gebiedspartnerschap, meekoppelkansen, regionale duurzame ontwikkeling en integrale aanpak. Echter daarna verschuilen ze zich achter de regels: "we hoeven geen rekening te houden ...". Voor ons dus hoog tijd om verdere stappen te zetten. Zie onderstaande link en het artikel voor een uitgebreide toelichting inzake het laten vervallen van het viaduct bij de verbreding van de A1 in ruil voor verbetering van de leefbaarheid, biodiversiteit, economie, energietransitie en toerisme rond Wilp-Achterhoek. Ook zullen we de Tweede Kamercommissie voor Infrastructuur en Waterstaat hierover benaderen.

Website de Stentor

Nieuwsflits

Hieronder vindt u de ABWA Nieuwsflitsen van 2020. Met deze nieuwsbrieven willen wij onze leden informeren over de activiteiten van ABWA en wat er zoal speelt in Wilp-Achterhoek. Dit door korte berichtjes, het blijft tenslotte een nieuwsflits, maar indien relevant met links naar websites waar meer informatie over het onderwerp te vinden is.

Nieuwsflitsen ook in de toekomst direct per e-mail ontvangen? Geef uw emailadres door of word lid van ABWA.

De ABWA nieuwsfitsen worden digitaal verstuurd aan onze leden. Op een later moment worden deze ook geplaatst op deze website. Spreekt u mensen die de nieuwsflits graag direct willen ontvangen, laten zij zich dan aanmelden door het sturen van een mailtje naar info@abwa.nl, o.v.v. naam en adres. Zijn ze nog geen lid, dan kunnen ze lid worden via www.abwa.nl (€ 5,- per persoon per jaar), zij ontvangen dan automatisch de nieuwsflitsen.

ABWA Nieuwsflits december 2020.pdf
ABWA Nieuwsflits oktober 2020.pdf
ABWA Nieuwsflits mei 2020.pdf
ABWA Nieuwsflits januari 2020.pdf