Jaarvergadering

Op woensdagavond 27 maart 2019 heeft de jaarvergadering plaatsgevonden. Tijdens deze bijeenkomst hebben we verantwoording afgelegd over de periode van 1 juli 2018 tot en met 31 december 2018. Het tweede deel van de bijeenkomst stond in het teken van 'Een gezamenlijke blik op de toekomst van Wilp-Achterhoek'. De notulen van deze vergadering zijn hieronder te vinden.

De verantwoording over het eerste half jaar van 2018 heeft plaatsgevonden tijdens de extra jaarvergadering op 26 september 2018. Deze extra vergadering moest eenmalig worden gehouden n.a.v. de statutenwijziging van het afgelopen jaar. De notulen van deze vergadering en eerdere vergaderingen zijn te vinden via het archief. Als u vragen heeft over de notulen of één van de onderwerpen op de agenda, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat; info@abwa.nl

De jaarvergadering is alleen toegankelijk voor leden van de vereniging. Woont u in Wilp-Achterhoek, of heeft u een bijzondere band met ons dorp, dan kunt u lid worden van onze vereniging. Dit kan door het aanmeldformulier hier te downloaden en op te sturen naar onze secretaris. Het lidmaatschap kost €5,- per lid per jaar.


Notulen ABWA jaarvergadering mrt 2019.pdf