De inschrijftermijn is inmiddels verstreken.


-------------------------------------------------------------------------------------------

De laatste kans voor inwoners van Veluwe Oost-fase 2.

Snel internet voor iedereen in Nederland. Dát is de ambitie van Glasvezel Buitenaf. Niet alleen in de stad of een bepaalde regio, maar ook in het buitengebied of op het platteland.

De Glasvezel buitenaf campagne in Veluwe Oost - fase 2 voor coax-adressen loopt nog tot 30 september 2019. Inwoners hebben tot deze datum de kans om een glasvezelabonnement afsluiten bij één van de vijf dienstaanbieders. Het is een belangrijke keuze, want 35% van de in aanmerking komende adressen, per deelgebied, moet ja zeggen tegen glasvezel om ook deze adressen te kunnen aanleggen.


Hoe meldt u zich aan?

Op de website glasvezelbuitenaf.nl/deelgebied/veluweoostfase2 vindt u een overzicht van lokale verkopers. Zij geven graag advies, beantwoorden vragen en ondersteunen bij het afsluiten van een abonnement. Uiteraard kan inschrijven ook direct bij de vijf verschillende dienstaanbieders. Inwoners kunnen kiezen uit de volgende aanbieders; Caiway, Delta, Helden van Nu, kliksafe en Online. Oriënteren vanuit huis kan via helloworldglasvezel.nl. Op deze website kan een vergelijking van de verschillende dienstaanbieders gemaakt worden.

Heeft u inmiddels een keuze gemaakt? Wacht niet af en meld u aan. Samen gaan we voor de 35%